Algemeen

Studie Experience Zaandam vind komend schooljaar plaats op donderdag 12 oktober.

Locatie
Taets Art and event Park
Hemkade 18, Zaandam

Download hier de routebeschrijving

Openingstijden
Studie Experience is geopend van 10.00 – 21.00 uur.

Video

Bekijk hier de beelden van eerdere editie van Studie Experience Zaandam 2017.

 

Kijk voor meer foto’s en video’s op onze Facebookpagina!

Partners Studie Experience Zaandam 2017/2018

Studie Experience Zaandam 2017/2018 wordt mede mogelijk gemaakt door:

Goed voorbereid naar de studiebeurs?

Download hier de plattegrond voor Studie Experience Zaandam!

Deelnemers Studie Experience Zaandam 2017/2018

Programma

Studie Experience is een interactieve studiebeurs waar voor iedereen wat te doen is. Wat er zoal te doen is lees je hier!

 • Big Five for Life | Je maakt kennis met de Big Five for Life™ methode
  ‘Wat zijn de vijf dingen die jij het liefst wilt doen, zien en beleven.’ Je maakt een start met het ontdekken van datgene waar jij écht gelukkig van wordt. Deze Experience laat je door middel van een aantal inspirerende en interactieve oefeningen op een laagdrempelige manier zien hoe jij het leven van je dromen kunt leiden, geïnspireerd op de boeken van John Strelecky. Een Experience waarop je nieuwe inzichten op doet om concrete stappen te zetten!
  Vanaf 12.00 uur kun je deelnemen aan de Experiencie van Big Five for Life, dit vindt plaats in de seminarruimte.
 • Cosmo Opleidingen | Hip Hop Dansen
  Op het podium van Cosmo Opleidingen worden diverse demonstraties gegevens van Hip Hop Dansen!
 • HMC MBO Vakschool | Doe een gooi naar je toekomst!
  Bij de stand van HMC MBO Vakschool doe je letterlijk een gooi naar je toekomst. Gooi je zelf gevouwen vliegtuigje in het juiste gat en maak kans op een mooie prijs!
 • HMC MBO Vakschool | Moodbutton maken
  Bezoek de stand van HMC MBO Vakschool en maak een moodbutton. Laat je creativiteit de vrije loop.
 • Stichting Team Alert | Scooter Simulator
  Neem plaats op de scootersimulator bij de stand van Team Alert en laat zien hoe goed jouw rijskills zijn! Rij veilig en sociaal en pak de highscore! Ben jij die dag de beste scooterrijder? Dan ontvang je een leuke cadeaubon!
 • Gemeente Zaanstad / Jongerenloket | Beroepskeuzetesten
  Beroepskeuzetesten
 • SIGRA | Zorg- en Welzijnsplein
  Tijdens de beurs nemen zorgprofessionals scholieren mee in de wereld van Zorg & Welzijn, informatie over nieuwe ontwikkelingen, opleidings- en beroepsmogelijkheden, een quiz met een prijs voor de winnaars en diverse doe-activiteiten, waaronder bloedrukmeten, demonstratie verpleeghandelingen en beleving ‘oudersimulatie’. Ook beantwoorden ze vragen van jongeren, ouders en decanen/docenten.
 • EuroCollege – De wereld van EuroCollege
  De Social Media groep neemt je mee in de wereld van EuroCollege.
 • ROC TOP | Geef een ‘draai’ aan je toekomst
  Heb jij nog geen idee welke mbo-richting je gaat kiezen? Dan helpt ROC TOP je graag verder. Kom een draai geven aan het rad van fortuin, laat je adviseren door de docenten en studenten en wie weet staat jou een gouden toekomst te wachten! Bij ROC TOP schenken ze graag aandacht aan jouw beroeps- en studiekeuze. Aan de bar op de stand ben je van harte welkom voor een persoonlijk advies, onder het genot van een kopje koffie, thee of water. Met aandacht geschonken door de eigen studenten.
 • SVO Vakopleiding food | Proeverij
  Wat begon als een schoolopdracht, is voor een food-student van SVO uitgegroeid tot een echte onderneming. In augustus lanceerde Bas Veenendaal zijn ‘Roquette’. Deze nieuwe snack bevat chorizo, serranoham en kaas. Kom de ‘Roquette’ zelf proeven tijdens Studie Experience!
 • Hogeschool Tio | Virtual Reality
  Neem een kijkje in je toekomst bij Hogeschool Tio! Met de Virtual Reality bril krijg je een rondleiding door de Amsterdamse vestiging.
 • Stichting C3 | Ervaar wat procestechniek is: diverse proefjes!
  Ben jij benieuwd hoe het is om in een lab te werken? Of wil je weten of een opleiding procestechniek misschien iets voor je is? Bij de stand van Stichting C3 maak je kennis met opleidingen en beroepen op mbo, hbo én wo niveau! Je gaat bij deze stand zelf aan de slag. Ervaar wat procestechniek is door verf te maken, ontdek het werk van analist door te onderzoeken of dure tomatenketchup nou echt zo verschilt van een huismerk ketchup of kruip in de huid van een chemicus en doe milieu-onderzoek naar de kwaliteit van zand. Studenten van mbo-, hbo- en wo-opleidingen staan voor je klaar om je te begeleiden en al je vragen over de studies te beantwoorden. Elk kwartier start er een ronde proefjes, dus zorg dat je op tijd bent!

Decanen

Op donderdag 12 oktober 2017 organiseert RegioXpo de vijfde editie van Studie Experience in Zaandam.

Studie Experience is niet zomaar een studiebeurs maar een interactief event voor leerlingen van alle niveaus van het voortgezet onderwijs en MBO scholieren. Studie Experience is een gratis event met alles voor een goede studie- of beroepskeuze!

Voor u als decaan een ideale mogelijkheid om uw leerlingen direct in contact te laten komen met regionale en nationale opleidingsinstellingen, bedrijven en gespecialiseerde organisaties! Een bezoek aan Studie Experience is een perfecte aanvulling op het LOB-programma.

Aanmelden 

Meld je hieronder aan voor bezoek aan Studie Experience Zaandam. Ben je leerling, decaan of ouder/begeleider?

Registreer nu je gratis bezoek aan Studie Experience Zaandam! Klik op onderstaande button en registreer direct als leerling!

Registreer nu uw bezoek aan Studie Experience Zaandam! Klik op onderstaande button en registreer direct als decaan.

Registreer nu uw gratis bezoek aan Studie Experience Zaandam! Klik op onderstaande button en registreer direct als ouder/begeleider.

Partners Studie Experience

Studie Experience 2017/2018 wordt mede mogelijk gemaakt door: