Terugblik op Studie Experience Almere 2018


Afgelopen donderdag 29 november was het weer zo ver: voor de 8e keer vond Studie Experience plaats in Almere. Dit jaar opende Topsportcentrum haar deuren voor de interactieve studie- en beroepskeuze beurs. Ondanks het stormachtige weer heeft Studie Experience op deze dag 5.713 bezoekers welkom mogen heten! De exposanten stonden te trappelen om alle bezoekers, jong en oud, alles te vertellen over hun vakgebied.

Er was weer van alles te doen op de beurs. De exposanten raakten volop in gesprek met leerlingen én ouders. Op het Techniekplein konden bezoekers van alles zien op het gebied van techniek: van high-tech machines tot het spelen van een mens vs. robotspel. Stichting TeamAlert was ook van de partij: hier konden jongeren doormiddel van een scootersimulator laten zien hoe goed hun rijvaardigheden waren. Bij de stand van Albert Heijn (BUN Supermarkten) konden leerlingen mee doen aan een foodquiz en alles te weten komen over een carrière in de detailhandel. Bij de stand van het Hout- en Meubileringscollege konden bezoekers een moodbutton maken of een gooi naar hun toekomst doen met een zelf-gevouwen vliegtuig. Kortom: er was weer van alles te beleven!

Geen tijd gehad om een kijkje te komen kijken? Studie Experience heeft dit jaar nog 1 editie op het programma staan. Kijk gauw verder op de website en registreer je voor Studie Experience Alkmaar!

Studie Experience Alkmaar – 10 januari 2019 – Sportpaleis Alkmaar

« »