Algemeen

In het schooljaar 2020 – 2021 organiseert RegioXpo op twee verschillende data en locaties in Nederland een studiebeurs. Niet zomaar een studiebeurs maar een interactief event voor leerlingen van alle niveaus uit het voortgezet onderwijs en mbo-scholieren. Studie Experience is een event met alles voor een goede studie- of beroepskeuze en is gratis toegankelijk voor bezoekers. Voor u als exposant een geweldige kans om direct in contact te komen met jonge talenten en om uw opleidingen, studiemogelijkheden of bedrijf te presenteren.

Agenda

  • donderdag 10 december 2020

in Breda van 10.00 tot 20.00 uur

  • donderdag 7 januari 2021

in Alkmaar van 10.00 tot 20.00 uur

 

Wilt u meer weten over Studie Experience? Neem dan vrijblijvend contact op met RegioXpo, de organisatie achter het studie- en beroepskeuze event.

Bezoekers

Studie Experience is bedoeld voor (voor)laatstejaars vmbo-, havo- en vwo-leerlingen, alsmede mbo-schoolverlaters die door willen studeren. Ook ouders, decanen en andere adviseurs op het gebied van loopbaanbegeleiding zijn van harte welkom op dit studie- en beroepskeuze event!

Jaarlijks zijn er ruim 200.000 scholieren die eindexamen doen. Al deze scholieren staan voor een belangrijke keuze: wat wordt mijn vervolg studie, of ga ik aan het werk? Door het enorme aanbod van opleidingen is het maken van een juiste studie- of beroepskeuze in de loop der jaren steeds moeilijker geworden. Studie Experience helpt deze scholieren bij het maken van deze moeilijk beslissing. Voor u als exposant is Studie Experience een mogelijkheid om direct in contact te komen met duizenden scholieren die op zoek zijn naar een vervolgstudie of beroep.

Bezoekerswerving

De organisatie van de beurs doet er alles aan om zoveel mogelijk bezoekers te mobiliseren. Zo worden in alle regio’s nauwe contacten met decanen onderhouden. De decanen worden persoonlijk door de organisatie benaderd om hen uit te nodigen voor een (klassikaal) bezoek aan Studie Experience.

Waarom Studie Experience?

Studie Experience is geen massale bijeenkomst van leerlingen, waardoor de beurs onpersoonlijk wordt. Door het kleinschalige, regionale en intieme karakter van de studiebeurs is er voldoende ruimte om leerlingen goed te woord te staan en hen daadwerkelijk te laten ervaren wat u te bieden heeft. Veel standhouders organiseren leuke activiteiten en wedstrijden om het eerste contact met leerlingen te leggen. Juist die interactiviteit zorgt ervoor dat leerlingen open staan voor een gesprek.

  • InteractiefEen complete beleving voor iedere bezoeker;
  • Compleet Totaalpakket aan onderwijsinstellingen, beroepsorganisaties, bedrijven, leerwerktrajecten en het studentenleven;
  • Gratis Gratis toegang en parkeren;
  • BusvervoerGeorganiseerd busvervoer tussen school en beurslocatie;
  • Avond Avondopenstelling om ouders de mogelijkheid te bieden om samen met hun kind(eren) de beurs te bezoeken;
  • Media Uitgebreide mediacampagne;
  • Voordeel Voordeel bij deelname aan alle beurzen.

Deelnemen

Heeft u interesse in deelname of zou u graag aanvullende informatie over Studie Experience willen ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. Er is beperkt ruimte beschikbaar op de beursvloer, dus ben er snel bij.
mevr.dhr.