Een geslaagde eerste editie: Studie Experience Breda 2018


Op 15 november vond de eerste editie van Studie Experience Breda plaats! Tijdens dit event hebben maar liefst 3.611 bezoekers het studie- en beroepskeuze event bezocht in Breepark – een enorm aantal voor een eerste editie! Samen met Xperience Abroad Fair, de buitenlandbeurs, was er een breed aanbod om kennis mee te maken voor leerlingen van verschillende niveaus.

De exposanten organiseerden allerlei activiteiten tijdens de beurs om op een laagdrempelige manier in contact te komen met leerlingen en studenten. Zo konden bezoekers bijvoorbeeld bij Europrof Horeca Opleidingen een memoryspel spelen om er achter te komen of werken in een 4- of 5-sterrenhotel een mogelijkheid was. Bij het Sectorinstituut Transport en Logistiek konden leerlingen hun vaardigheden testen op een vrachtwagensimulator en bij de stand van de Nederlandse Kappersakademie kon je plaatsnemen in de kappersstoel en al je vragen stellen over de opleiding terwijl je een heuse metamorfose onderging!

Niet langs kunnen komen? Geen nood! Er staan dit schooljaar nog 2 edities van Studie Experience op de agenda. Kijk gauw verder op de website en registreer je voor een van de andere locatie.

Studie Experience Almere – 29 november 2018 – Topsportcentrum Almere

Studie Experience Alkmaar – 10 januari 2019 – Sportpaleis Alkmaar

« »