De laatste Studie Experience van het schooljaar zit erop!


Op donderdag 10 januari 2019 heeft de laatste editie van Studie Experience plaats gevonden. Deze keer was de studie- en beroepskeuze beurs te vinden in het Sportpaleis in Alkmaar. Met een bezoekers aantal van maar liefst 4.387 bezoekers was het weer een geslaagde dag!

Ook voor deze editie van Studie Experience Alkmaar hadden de exposanten weer alles uit de kast getrokken om leerlingen mee te nemen in hun wereld. Er was allerlei informatie te verkrijgen over verschillende vervolgopleidingen of werk-leertrajecten maar ook waren er een boel activiteiten te beleven!

Zo kon je bijvoorbeeld bij de stand van Hoogewerf Engineering een kijkje nemen in een miniatuurfabriek gebouwd met Fischer Technik, en legden ze je uit hoe deze wordt gebruikt bij stage opdrachten. Om erachter te komen welke studierichting bij je past, kon je bij de stand van Shiftcoaching een interessequiz doen. Bij de stand van Espeq hadden ze de Oosterpoort van Hoorn opgebouwd! Als je een vraag goed beantwoord had mocht je een bal laten vallen in het doolhof en zo maakte leerlingen kans op leuke prijzen.

We zien je graag terug tijdens de nieuwe edities van Studie Experience 2019 – 2020!

« »