Algemeen

Dit jaar vond de eerste editie plaats van Studie Experience in Breda, op donderdag 15 november. Studie Experience Breda werd georganiseerd in coproductie met Information Planet. Gelijktijdig met Studie Experience was er namelijk een Buitenlandbeurs plaats, genaamd Xperience Abroad Fair. Meer weten over Xperience Abroad Fair? Verderop deze pagina lees je hier meer over!

 

Locatie
De eerste editie van Studie Experience Breda vond plaats in Breepark! Klik hier voor de routebeschrijving.

Openingstijden
Studie Experience Breda was geopend van 10.00 – 21.00 uur.

Video

Bekijk hier de beelden van Studie Experience Alkmaar 2018.

Kijk voor meer foto’s en video’s op onze Facebookpagina!

Partners Studie Experience Breda 2018

  

Goed voorbereid naar Studie Experience Breda?

Klik hier om de plattegrond van Studie Experience Breda en Xperience Abroad Fair 2018 te bekijken!

Deelnemers Studie Experience Breda 2018


Xperience Abroad Fair

 

Gelijktijdig met Studie Experience vond Xperience Abroad Fair plaats, op dezelfde locatie! Dit is een beurs waar allerlei verschillende universiteiten, hogescholen en taalscholen vanuit de hele wereld aanwezig zijn om je alles te vertellen over studeren, stagelopen, taalcursussen en high school programma’s in het buitenland. Deze beurs is speciaal gericht op scholieren, studenten en young professionals van alle opleidingsniveaus. De Xperience Abroad Fair zorgt ervoor dat jij een stap dichterbij komt om jouw educatieve ervaring in het buitenland te verwezenlijken en is uiteraard gratis toegankelijk voor alle bezoekers. Alle bezoekers van Studie Experience hadden gratis toegang tot deze beurs!

 

Hieronder een greep uit het deelnemersveld van de Xperience Abroad Fair 2018. Wil je de hele deelnemerslijst zien? Klik dan hier.

Programma

Studie Experience is een interactieve studiebeurs waar voor iedereen wat te doen is! De deelnemers van Studie Experience organiseerden dan ook allerlei activiteiten om leerlingen op een interactieve manier kennis te laten maken met hun organisatie. Klik op ‘lees meer’ voor een greep greep uit het activiteitenprogramma van Studie Experience Breda 2018!

Decanen

 

Op donderdag 15 november 2018 organiseerde RegioXpo de eerste editie van Studie Experience in Breda.

Studie Experience is niet zomaar een studiebeurs maar een interactief event voor leerlingen van alle niveaus van het voortgezet onderwijs en MBO scholieren. Studie Experience is een gratis event met alles voor een goede studie- of beroepskeuze!

Voor u als decaan een ideale mogelijkheid om uw leerlingen direct in contact te laten komen met regionale en nationale opleidingsinstellingen, bedrijven en gespecialiseerde organisaties! Een bezoek aan Studie Experience is een perfecte aanvulling op het LOB-programma.

Aanmelden

Aanmelden voor Studie Experience Breda 2018 is niet meer mogelijk.

Om wachtrijen te voorkomen adviseren wij om vooraf je bezoek te registreren! Na registratie ontvang je je e-ticket per mail. Dit e-ticket is jouw toegangsbewijs, deze kun je zowel geprint als op je smartphone meenemen naar de beurs.

Ben je leerling, decaan of ouder/begeleider?

De registratie voor Studie Experience Breda 2018 is gesloten.

De registratie voor Studie Experience Breda 2018 is gesloten.

De registratie voor Studie Experience Breda 2018 is gesloten.

Partners Studie Experience

Studie Experience 2018 – 2019 wordt mede mogelijk gemaakt door: