Algemeen

Dit jaar vindt de eerste editie plaats van Studie Experience in Breda, op donderdag 15 november.

 

Studie Experience Breda is een coproductie met Information Planet. Gelijktijdig met Studie Experience vindt er namelijk een Buitenlandbeurs plaats, genaamd Xperience Abroad Fair. Meer weten over Xperience Abroad Fair? Verderop deze pagina lees je hier meer over!

 

Locatie
De eerste editie van Studie Experience Breda vindt plaats in Breepark! Klik hier voor de routebeschrijving.

Openingstijden
Studie Experience is geopend van 10.00 – 21.00 uur.

Video

Bekijk hier de beelden van Studie Experience Alkmaar 2018.

Kijk voor meer foto’s en video’s op onze Facebookpagina!

Partners Studie Experience Breda 2018

Binnenkort maken we de partners van Studie Experience Breda 2018 bekend.

Goed voorbereid naar de studiebeurs?

Enkele weken voorafgaand aan de beurs download je hier de plattegrond voor Studie Experience Breda 2018.

Deelnemers Studie Experience Breda 2018


Xperience Abroad Fair

 

Gelijktijdig met Studie Experience vindt Xperience Abroad Fair plaats, op dezelfde locatie! Dit is een beurs waar allerlei verschillende universiteiten, hogescholen en taalscholen vanuit de hele wereld aanwezig zijn om je alles te vertellen over studeren, stagelopen, taalcursussen en high school programma’s in het buitenland. Deze beurs is speciaal gericht op scholieren, studenten en young professionals van alle opleidingsniveaus. De Xperience Abroad Fair zorgt ervoor dat jij een stap dichterbij komt om jouw educatieve ervaring in het buitenland te verwezenlijken en is uiteraard gratis toegankelijk voor alle bezoekers. Ook als bezoeker van Studie Experience heb jij gratis toegang tot deze beurs!

 

Hieronder een greep uit het deelnemersveld van de Xperience Abroad Fair. Wil je de hele deelnemerslijst zien? Klik dan hier.

Programma

Studie Experience is een interactieve studiebeurs waar voor iedereen wat te doen is. Deelnemers van Studie Experience organiseren diverse activiteiten om jou op een interactieve manier kennis te laten maken met de organisatie!

Decanen

 

Op donderdag 15 november 2018 organiseert RegioXpo de eerste editie van Studie Experience in Breda.

Studie Experience is niet zomaar een studiebeurs maar een interactief event voor leerlingen van alle niveaus van het voortgezet onderwijs en MBO scholieren. Studie Experience is een gratis event met alles voor een goede studie- of beroepskeuze!

Voor u als decaan een ideale mogelijkheid om uw leerlingen direct in contact te laten komen met regionale en nationale opleidingsinstellingen, bedrijven en gespecialiseerde organisaties! Een bezoek aan Studie Experience is een perfecte aanvulling op het LOB-programma.

Aanmelden

Om wachtrijen te voorkomen adviseren wij om vooraf je bezoek te registreren! Na registratie ontvang je je e-ticket per mail. Dit e-ticket is jouw toegangsbewijs, deze kun je zowel geprint als op je smartphone meenemen naar de beurs.

Ben je leerling, decaan of ouder/begeleider?

Partners Studie Experience

Studie Experience 2018/2019 wordt mede mogelijk gemaakt door: