STUDIE EXPERIENCE 2020-2021 GAAT NIET DOOR!

Na vele overwegingen en overleg met diverse partijen heeft de organisatie van Studie Experience de beslissing genomen dat de beurzen gepland in het schooljaar 2020-2021 niet door kunnen gaan vanwege Covid-19. In de huidige situatie kan de kwaliteit van de beurs niet gewaarborgd worden zoals u van ons gewend bent. Wij vertrouwen erop dat Studie Experience volgend schooljaar gewoon weer plaats kan gaan vinden en hopen u dan weer te mogen verwelkomen op het studie- en beroepskeuze event!

Algemeen

  • Datum: donderdag 10 december 2020
  • Openingstijden: van 10.00 tot 20.00 uur
  • Toegang: gratis, aanmelden voor een e-ticket via onderstaande button
  • Parkeren: gratis
  • Voor wie: leerlingen, docenten, decanen, ouders, onderwijs professionals & alle andere geïnteresseerden!

Video

Bekijk hier de beelden van Studie Experience Breda 2018.

Kijk voor meer foto’s en video’s op onze Facebookpagina!

Partners Studie Experience Breda 2019

Deze editie werd mede mogelijk gemaakt door:

Goed voorbereid naar Studie Experience Breda?

Klik hier om de plattegrond van Studie Experience 2019 te bekijken!

Deelnemers Studie Experience Breda 2019

Programma

Studie Experience is een interactieve studiebeurs waar voor iedereen wat te doen is! De deelnemers van Studie Experience organiseren dan ook allerlei activiteiten om leerlingen op een interactieve manier kennis te laten maken met hun organisatie. Klik op ‘lees meer’ voor een greep uit het activiteitenprogramma van Studie Experience 2019!

Decanen

Op donderdag 10 december 2020 organiseert RegioXpo de derde editie van Studie Experience in Breda. Studie Experience is niet zomaar een studiebeurs maar een interactief event voor leerlingen van alle niveaus van het voortgezet onderwijs en MBO scholieren. Studie Experience is een gratis event met alles voor een goede studie- of beroepskeuze!

Voor u als decaan een ideale mogelijkheid om uw leerlingen direct in contact te laten komen met regionale en nationale opleidingsinstellingen, bedrijven en gespecialiseerde organisaties! Een bezoek aan Studie Experience is een perfecte aanvulling op het LOB-programma.

Aanmelden

Om wachtrijen op locatie te voorkomen adviseren we om je van te voren aan te melden. Na je registratie ontvang je je e-ticket per mail. Dit e-ticket is jouw toegangsbewijs, deze kun je zowel geprint als op je smartphone meenemen naar de beurs.

Alle bezoekers van Studie Experience (dus ook docenten, ouders & begeleiders) dienen in het bezit te zijn van een e-ticket.

Strategisch partners Studie Experience

Studie Experience 2019 – 2020 wordt mede mogelijk gemaakt door: