Algemeen

Studie Experience Breda was te bezoeken op donderdag 12 december 2019 en was geopend voor bezoek van 10:00 tot 21:00 uur.

Video

Bekijk hier de beelden van Studie Experience Breda 2018.

Kijk voor meer foto’s en video’s op onze Facebookpagina!

Partner Studie Experience Breda 2019

Deze editie werd mede mogelijk gemaakt door:

Goed voorbereid naar Studie Experience Breda?

Klik hier om de plattegrond van Studie Experience Breda en Xperience Abroad Fair 2019 te bekijken!

Deelnemers Studie Experience Breda 2019


Xperience Abroad Fair

Gelijktijdig met Studie Experience Breda vindt Xperience Abroad Fair plaats! Hier kunnen bezoekers kennismaken met allerlei verschillende universiteiten, hogescholen en taalscholen vanuit de hele wereld. Een bezoek aan Xperience Abroad Fair zorgt ervoor dat jij een een stap dichterbij jou educatieve ervaring in het buitenland komt!

 

Deelnemers Xperience Abroad Fair 2019

Wil je de volledige deelnemerslijst zien of meer weten over Xperience Abroad Fair? Klik dan op het logo om meteen naar de website te gaan.

Programma

Studie Experience is een interactieve studiebeurs waar voor iedereen wat te doen is! De deelnemers van Studie Experience organiseren dan ook allerlei activiteiten om leerlingen op een interactieve manier kennis te laten maken met hun organisatie. Klik op ‘lees meer’ voor een greep uit het activiteitenprogramma van Studie Experience Breda!

Decanen

Op donderdag 12 december 2019 organiseert RegioXpo de tweede editie van Studie Experience in Breda. Studie Experience is niet zomaar een studiebeurs maar een interactief event voor leerlingen van alle niveaus van het voortgezet onderwijs en MBO scholieren. Studie Experience is een gratis event met alles voor een goede studie- of beroepskeuze!

Voor u als decaan een ideale mogelijkheid om uw leerlingen direct in contact te laten komen met regionale en nationale opleidingsinstellingen, bedrijven en gespecialiseerde organisaties! Een bezoek aan Studie Experience is een perfecte aanvulling op het LOB-programma.

Aanmelden

Om wachtrijen op locatie te voorkomen adviseren wij om je van te voren aan te melden! Na je registratie ontvang je je e-ticket per mail. Dit e-ticket is jouw toegangsbewijs, deze kun je zowel geprint als op je smartphone meenemen naar de beurs.

Ben je een leerling/student, decaan/docent of ouder/verzorger?

Strategisch partners Studie Experience

Studie Experience 2019 – 2020 wordt mede mogelijk gemaakt door: