Algemeen

Studie Experience Alkmaar vindt plaats op donderdag 9 januari 2020 en is geopend voor bezoek van 10:00 tot 21:00 uur.

Video

Bekijk hier de beelden van Studie Experience Alkmaar 2018.

Kijk voor meer foto’s en video’s op onze Facebookpagina!

Partners Studie Experience Alkmaar 2020

Deze editie wordt mede mogelijk gemaakt door:

Goed voorbereid naar de studiebeurs?

Klik hier om de plattegrond van Studie Experience Alkmaar 2019 te bekijken.

Deelnemers Studie Experience Alkmaar 2020

Programma

Studie Experience is een interactieve studiebeurs waar voor iedereen wat te doen is. Deelnemers van Studie Experience organiseren diverse activiteiten om jou op een interactieve manier kennis te laten maken met de organisatie! Onderstaand een greep uit het programma van Studie Experience Alkmaar 2019:

Decanen

Op donderdag 9 januari 2020 organiseert RegioXpo alweer de elfde editie van Studie Experience Alkmaar. Studie Experience is niet zomaar een studiebeurs maar een interactief event voor leerlingen van alle niveaus uit het voortgezet onderwijs en MBO scholieren. Studie Experience is een gratis event met alles voor een goede studie- of beroepskeuze!

Voor u als decaan een ideale mogelijkheid om uw leerlingen direct in contact te laten komen met regionale en nationale opleidingsinstellingen, bedrijven en gespecialiseerde organisaties! Een bezoek aan Studie Experience is een perfecte aanvulling op het LOB-programma.

Aanmelden

Om wachtrijen op locatie te voorkomen adviseren wij om je van te voren aan te melden! Na je registratie ontvang je je e-ticket per mail. Dit e-ticket is jouw toegangsbewijs, deze kun je zowel geprint als op je smartphone meenemen naar de beurs.

Ben je een leerling/student, decaan/docent of ouder/verzorger?

Strategisch partners Studie Experience

Studie Experience 2019 – 2020 wordt mede mogelijk gemaakt door: